Δύο εβδομάδες εκτός οι Κουλιμπαλί και Μουνιέ

Νίκος Αθανασίου
Δύο εβδομάδες εκτός οι Κουλιμπαλί και Μουνιέ

bet365

Άσχημα τα νέα στον Παναθηναϊκό αναφορικά με την κατάσταση της υγεία των Κουλιμπαλί και Μουνιέ με τον πρώτο να μένει εκτός περίπου 15 ημέρες και τον δεύτερο 10. Θετικό βέβαια το ότι υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος.

Ναι μεν αλλά για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με τους τραυματισμούς των Κουλιμπαλί και Μουνιέ, οι οποίοι έκαναν μαγνητική και υπέρηχο αντίστοιχα στο Υγεία μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσαν στον αγώνα με τη Λαμία. Ο πρώτος έχει θλάση στο ραπτικό μυ. Θα κάνει θεραπευτική αγωγή και αναμένεται να απουσιάσει περίπου 15 ημέρες. Ο Μουνιέ υπέστη θλάση στην αριστερή γάμπα. Ο υπέρηχος έδειξε οίδημα στη μεσότητα του υποκνημιδίου. Αναμένεται να μείνει εκτός 7 έως 10 ημέρες. Το ευχάριστο και για τους δύο είναι πως υπάρχει διακοπή πρωταθλήματος, οπότε στην χειρότερη περίπτωση θα απουσιάσουν από το επόμενο ματς των «πρασίνων» με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα