Το χάρηκαν με την ψυχή τους στα «πράσινα» αποδυτήρια (pic)

Gazzetta team
Το χάρηκαν με την ψυχή τους στα «πράσινα» αποδυτήρια (pic)

bet365

Το «δύο στα δύο» στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λαμία.

Αυτό που έχει φανεί από τα πρώτα ματς, ακόμα και τα φιλικά, είναι πως στον Παναθηναϊκό είναι μια οικογένεια που δυναμώνει συνεχώς παρά τα προβλήματα. Μια οικογένεια που χαίρεται με την ψυχή της κάθε νίκη, όπως αυτή με την Λαμία. Με το συγκεκριμένο τρίποντο οι «πράσινοι» έσβησαν το -6 που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα και μετά το τέλος της αναμέτρησης το γλέντησαν στα αποδυτήρια.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ανέβασε και σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram όπου με τους Πασχάλη Στάικο, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Δημήτρη Κουρμπέλη, Γιάννη Μπουζούκη και Φάνη Μαυρομμάτη χαιρόντουσαν αυτό το δύο στα δύο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα