Ενοχλημένοι στην ΠΑΕ Άρης, θεωρούν ύποπτο το… timing του ελέγχου

Ενοχλημένοι στην ΠΑΕ Άρης, θεωρούν ύποπτο το… timing του ελέγχου

Gazzetta team
Ενοχλημένοι στην ΠΑΕ Άρης, θεωρούν ύποπτο το… timing του ελέγχου

bet365

Στον Άρη δεν κρύβουν την έκπληξή τους για τον σημερινό(1/9) έλεγχο του ΕΦΚΑ και για την ακρίβεια από την ΠΑΕ διαρρέει ότι είναι τουλάχιστον ύποπτο αυτό που συνέβη.

Αν δεν χρειαζόταν η μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο, το πιθανότερο είναι να ήταν κλειστά σήμερα(1/9) τα γραφεία της ΠΑΕ αλλά και η μπουτίκ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Λόγω της παραπάνω ιδιαιτερότητας και της καθυστερημένης έναρξης διάθεσης των εισιτηρίων, άλλαξε και το πρόγραμμα των υπαλλήλων της ΠΑΕ κάτι μάλιστα που έγινε γνωστό αργά χθες το απόγευμα! Γι’ αυτόν τον λόγο στον Άρη ένιωσαν τεράστια έκπληξη από τον έλεγχο και μάλιστα διέρρευσε ότι… «ό,τι κι αν σκαρφιστούν δεν θα μας πλήξουν ούτε θα μας πτοήσουν. Είναι ύποπτο αυτό που έγινε σήμερα αλλά να ξέρουν ότι ο Άρης δεν έχει αν φοβάται τίποτα και κανέναν. Είμαστε πολύ δυνατοί. Ξέρουμε ότι ενοχλούμε πλέον αλλά να ξέρουν ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Να έχουν το νου τους…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα