Ο παροξυσμός των διαρκείας και ο έλεγχος του ΕΦΚΑ

Ο παροξυσμός των διαρκείας και ο έλεγχος του ΕΦΚΑ

Gazzetta team
Ο παροξυσμός των διαρκείας και ο έλεγχος του ΕΦΚΑ

bet365

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής(31/8) είχαν διατεθεί περίπου 7.000 διαρκείας στον Άρη, σήμερα(1/9) η κίνηση ήταν πιο έντονη, ενώ προκάλεσε αίσθηση και ο αιφνίδιος έλεγχος του ΕΦΚΑ.

Είναι προφανές ότι οι φίλοι του Άρη ζεστάθηκαν από την αγωνιστική εικόνα που είδαν στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, από την άλλη πλευρά όμως ήταν λογικό να αυξηθεί η κίνηση στις κάρτες διαρκείας όσο πλησίαζε η ώρα για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα. Από το πρωί του Σαββάτου(1/9) σχηματίστηκαν ουρές έξω από την μπουτίκ αλλά και τα γραφεία της ΠΑΕ.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η μπουτίκ θα ήταν κλειστή καθώς αλλά αυτές που επικρατούν ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ είναι ειδικές λόγω του ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Καυτανζόγλειο και δεύτερον, επειδή τα εισιτήρια τέθηκαν προς διάθεση μόλις χθες(31/8) το απόγευμα. Γι’ αυτόν τον λόγο προκάλεσε έντονη έκπληξη στους ανθρώπους του Άρη η παρουσία υπαλλήλων του ΕΦΚ οι οποίοι έκαναν έλεγχο έως και σε εκπροσώπους του Τύπου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα