Κονέ: «Ντροπή και ασέβεια να γράφονται ψέματα για μένα» (pic)

Κονέ: «Ντροπή και ασέβεια να γράφονται ψέματα για μένα» (pic)

Gazzetta team
Κονέ: «Ντροπή και ασέβεια να γράφονται ψέματα για μένα» (pic)

bet365

Ο Κονέ απάντησε στα δημοσιεύματα του Τύπου περί άρνησής του στην πρόταση της ΑΕΚ προτιμώντας διακοπές και να βγάζει selfie.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενόχληση του Δημήτρη Μελισσανίδη προς το πρόσωπο του Παναγιώτη Κονέ και σύμφωνα μάλιστα με την Live Sport, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έλεγε στους στενούς του συνεργάτες πως ικανοποίησε κάθε επιθυμία του Κονέ, όμως εκείνος προτίμησε να κάνει διακοπές και να βγάζει… selfie.

Τα δημοσιεύματα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του διεθνή ποδοσφαιριστή ο οποίος με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τόνισε πως είναι ασέβεια και ντροπή να γράφονται τέτοια ψέματα και πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητεί τον επαγγελματισμό του.

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Παναγιώτης Κονέ:

«Είναι ασέβεια και ντροπή προς το πρόσωπο μου να βγαίνουν αυτές οι ψευδές ειδήσεις για μένα. Μεχρι τις 15 Ιουνίου έκανα ατομική προπόνηση με τον γυμναστή της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπατα ενώ η ομάδα τελείωσε τις υποχρεώσεις της στις 16 Μαΐου. Απο τις Αρχές Ιουλίου έχω πάρει άδεια από τους ανθρώπους της εθνικής μας ομάδας ,για να μπορώ να χρησιμοποιώ τα γήπεδα του Αγίου Κοσμα,έτσι ώστε κάθε πρωί στις 08:30 να μου ανοίγει ο φύλακας,εργαζόμενος της ΕΠΟ,για να μπορώ να προπονούμαι με δικό μου γυμναστή και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΟ για την εξυπηρέτηση που μου έκανε.Το που κάνω εγώ διακοπές στον ελεύθερο μου χρόνο δεν αφορά κανέναν και ούτε θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Μπορουν να λένε πολλά για μένα αλλά για τον επαγγελματισμό μου δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα. Οσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ,θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης για την υπομονή που έδειξαν μέχρι τις αρχές Ιουλίου και την θέληση που υπήρχε να ξανασυνεργαστουμε, και από τις δυο πλευρές.Λυπάμαι που δεν κατάφερα να λύσω τα προβλήματα που αντιμετώπιζα και μόλις χτες κατάφερα να βρω λύση με την ομάδα που είχα συμβόλαιο.
Ευχαριστώ πολύ
».

Είναι ασέβεια και ντροπή προς το πρόσωπο μου να βγαίνουν αυτές οι ψευδές ειδήσεις για μένα.Μεχρι τις 15 Ιουνίου έκανα ατομική προπόνηση με τον γυμναστή της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπατα ενώ η ομάδα τελείωσε τις υποχρεώσεις της στις 16 Μαΐου.Απο τις Αρχές Ιουλίου έχω πάρει άδεια από τους ανθρώπους της εθνικής μας ομάδας ,για να μπορώ να χρησιμοποιώ τα γήπεδα του Αγίου Κοσμα,έτσι ώστε κάθε πρωί στις 08:30 να μου ανοίγει ο φύλακας,εργαζόμενος της ΕΠΟ,για να μπορώ να προπονούμαι με δικό μου γυμναστή και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΟ για την εξυπηρέτηση που μου έκανε.Το που κάνω εγώ διακοπές στον ελεύθερο μου χρόνο δεν αφορά κανέναν και ούτε θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν.Μπορουν να λένε πολλά για μένα αλλά για τον επαγγελματισμό μου δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα.Οσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ,θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης για την υπομονή που έδειξαν μέχρι τις αρχές Ιουλίου και την θέληση που υπήρχε να ξανασυνεργαστουμε, και από τις δυο πλευρές.Λυπάμαι που δεν κατάφερα να λύσω τα προβλήματα που αντιμετώπιζα και μόλις χτες κατάφερα να βρω λύση με την ομάδα που είχα συμβόλαιο. Ευχαριστώ πολύ

A post shared by Panagiotis Kone (@panko33) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα