Οι λεπτομέρεις για το deal με Ναουέλ από την Ισπανία

Οι λεπτομέρεις για το deal με Ναουέλ από την Ισπανία

Δημήτρης Τομαράς
Οι λεπτομέρεις για το deal με Ναουέλ από την Ισπανία

bet365

Ο Ματίας Ναουέλ σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Ισπανία είναι κλεισμένος στον Ολυμπιακό με deal που έχει οψιόν επαναγοράς από τη Βιγιαρεάλ αλλά και ποσοστό μεταπώλησης.

Για τον Ναουέλ αυτό που διαρρέεται από την Ισπανία είναι πως υπάρχει οψιόν επαναγοράς από τη Βιγιαρεάλ. Εάν δηλαδή και εφόσον θέλει να τον ξαναέχει στο ρόστερ της δίνει ένα συγκεκριμένο ποσό στους Πειραιώτες και αποκτά πάλι τον παίκτη. Ακόμα για τον Ναουέλ θα υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό σε άλλη ομάδα.

Σκόραρε ο Χατζηγιοβάννης το πρώτο γκολ του αγώνα Παναθηναϊκός - Λαμία; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα