Πάει για βασικό τον Παπαγεωργίου με ΠΑΟΚ ο Ανιγκό

Gazzetta team
Πάει για βασικό τον Παπαγεωργίου με ΠΑΟΚ ο Ανιγκό

bet365

Ο Ζοσέ Ανιγκό κράτησε κλειστά τα χαρτιά του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο φαίνεται πως προορίζει τον Παπαγεωργίου για το βασικό σχήμα.

Χωρίς να ανοίγει τα... χαρτιά του για το παιχνίδι της Κυριακής ολοκλήρωσε την προπόνηση της Παρασκευής ο Ζοσέ Ανιγκό στον Πανιώνιο.

Αυτό που φάνηκε μόνο είναι πως αντί του Κότσιτς, στα αριστερά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Παπαγεωργίου κι όχι ο Σαραμαντάς.

Μπολόνια - Ίντερ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Εκτός θα είναι από το παιχνίδι της Κυριακής ο Οικονομίδης, ενώ στην αποστολή δεν θα βρεθεί και ο Ντε Ταντέο ο οποίο δεν έχει αναρρώσει ακόμα από το χειρουργείο που έκανε στο χέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα