«Έκρηξη» στα διαρκείας του Άρη

«Έκρηξη» στα διαρκείας του Άρη

Gazzetta team
«Έκρηξη» στα διαρκείας του Άρη

bet365

Η εκκωφαντική απόδοση του Άρη στην πρεμιέρα της Superleague οδήγησε χιλιάδες φίλους της ομάδας στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας και σύμφωνα με την ΠΑΕ διατέθηκαν περίπου 7.000 κάρτες!

Στο προηγούμενο διάστημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για τον χαμηλό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας που είχε διατεθεί. Αποδείχθηκε ότι οι φίλοι της ομάδας ήθελαν πρώτα να τη δουν και στη συνέχεια να σπεύσουν για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Για την ακρίβεια, μέσα στην εβδομάδα διατέθηκε σχεδόν διπλάσιος αριθμός εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με όλο το προηγούμενο διάστημα και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ διατέθηκαν 7.000 κάρτες.

Μάλιστα, η μπουτίκ της ΠΑΕ θα είναι ανοιχτή και την προσεχή Κυριακή(2/9) για τη συνέχιση της διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα