Να... μηδενίσει και να «ζεστάνει» τον κόσμο!

Να... μηδενίσει και να «ζεστάνει» τον κόσμο!

Νίκος Αθανασίου
Να... μηδενίσει και να «ζεστάνει» τον κόσμο!

bet365

Με στόχο το «2Χ2» και το σβήσιμο του -6 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το Σάββατο την Λαμία. Στην αποστολή για πρώτη φορά οι Βέργος και Καμπετσής.

Μετά την νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημα και να σβήσει την... προίκα του -6 που άφησε στην ομάδα η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου. Οι «πράσινοι» φιλοξενούν την Λαμία στο ΟΑΚΑ(19:15-ΕΡΤ) στην πρώτη τους εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους την φετινή περίοδο.

Στην αποστολή για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν οι Νίκος Βέργος και Αργύρης Καμπετσής.

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, που είναι οι: Κότσαρης, Διούδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος Σέχου, Καμπετσής.

H προπόνηση περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής, διπλό με έμφαση στην επιθετική τακτική και στημένες φάσεις.Την Κυριακή έχει δοθεί ρεπό.Επιστροφή στις προπονήσεις την Δευτέρα το απόγευμα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα προβάδισμα έχουν οι: Διούδης, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Μαυρομάτης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μουνιέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα