Ο Άρης δεν εξέδωσε εισιτήρια στη Θύρα 10 ως ένδειξη σεβασμού στον Ηρακλή!

Gazzetta team
Ο Άρης δεν εξέδωσε εισιτήρια στη Θύρα 10 ως ένδειξη σεβασμού στον Ηρακλή!

bet365

Φίλαθλοι του Άρη προβλέπεται να βρεθούν σε όλες τις θύρες του Καυτανζογλείου εκτός από μία καθώς δεν εκδόθηκαν εισιτήρια για τη θύρα 10 σε ένδειξη οπαδικού σεβασμού προς τον Ηρακλή.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα(2/9, 19:15) με την ΑΕΛ ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Καυτανζόγλειο λόγω των έργων που διεξάγονται στο Κλεάνθης Βικελίδης και πιο συγκεκριμένα στον χλοοτάπητα. Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ σημειώνει τις τιμές όπου 10 ευρώ κοστίζουν τα εισιτήρια για τις θέσεις 2,16 και 17, 15 ευρώ για τις θύρες από 12 έως 14, 25 ευρώ για τις θύρες 4-5 και 30 ευρώ στα VIP.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι επιτελείς της ΠΑΕ Άρης αποφάσισαν να μην εκδοθούν εισιτήρια για τη θύρα 10 και η απόφαση δεν είναι τυχαία αλλά εμπεριέχει οπαδικό σεβασμό προς τον Ηρακλή καθώς στη συγκεκριμένη θύρα κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί των «κυανόλευκων».

Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ σημειώνει επίσης ότι η διάθεση των εισιτηρίων… «θα ξεκινήσει αύριο, Σάββατο, από την ARIS F.C. Boutique (ώρες λειτουργίας 10:00-20:00). Την Κυριακή τα εισιτήρια θα διατίθενται τόσο από την ARIS F.C. Boutique, από τις 11:00 έως την έναρξη του αγώνα όσο και από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου από τις 15:00.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διευκρινίζει ότι η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει ως εξής:

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 1 και 3 θα εισέλθουν από τη θύρα 1 του Καυτανζογλείου.

- Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στη θύρα 2 θα εισέλθουν από τη θύρα 15 του Καυτανζογλείου.

- Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 7, 9 και VIP θα εισέλθουν από τη θύρα 6 του Καυτανζογλείου.

Λόγω της αναγκαστικής μας μετακόμισης στο Καυτανζόγλειο και προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής θα συνιστούσαμε στον κόσμο της ομάδας μας να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριό του από την ARIS F.C. Boutique».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα