Φετφατζίδης: «Έχω αλλάξει και θέλω να δείξω πράγματα»

Φετφατζίδης: «Έχω αλλάξει και θέλω να δείξω πράγματα»

Gazzetta team
Φετφατζίδης: «Έχω αλλάξει και θέλω να δείξω πράγματα»

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε για την ευρωπαϊκή παρουσία του Ολυμπιακού αλλά και τα δικά του... θέλω για τη νέα αγωνιστική περίοδο...

Αναλυτικά το τι είπε ο Φετφατζίδης στη NOVA: «Η Μπέρνλι είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Εμείς κάναμε την δουλειά μας και αξίζαμε την πρόκριση. Είναι τιμή για κάθε παίκτη η αγάπη του κόσμου, τους ευχαριστώ για το 'παρών' τους σε κάθε παιχνίδι. Εντός γηπέδου περιμένω να δείξω όταν έρθει η στιγμή, έχω αλλάξει πράγματα, θέλω να τα δείξω, ελπίζω να το δούμε σε λίγο καιρό. Προσωπικά όπου με χρησιμοποιήσει ο προπονητής μου δεν θα έχω πρόβλημα. Είναι μία δύσκολη κλήρωση, έχουμε πιθανότητες, είμαστε Ολυμπιακός. Οι ομάδες είναι χαμηλότερης δυναμικότητας από το Champions League, έχουμε καλή ευκαιρία να προχωρήσουμε στο Europa. Υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο κόντρα σε μεγάλες ομάδες και όλοι θέλουν να αποδείξουν το τι αξίζουν.

Θεωρώ σημαντικότερο το κίνητρο του πρωταθλήματος, είναι ο κύριος στόχος μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή. Δεν είναι εύκολη η μετάβαση από Ευρώπη σε Ελλάδα, το είδαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Θα πρέπει εμείς να σκαρφιστούμε κάτι καλύτερο για να ξεκλειδώσουμε αυτές τις άμυνες. Θεωρώ πως και με τον ΠΑΣ θα συμβεί κάτι ανάλογο, αν είμαστε όμως αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα