Η αποστολή της ΑΕΚ για Τρίπολη (pic)

Η αποστολή της ΑΕΚ για Τρίπολη (pic)

Gazzetta team
Η αποστολή της ΑΕΚ για Τρίπολη (pic)

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20άδα για το σαββατιάτικο ματς με τον Αστέρα, έχοντας να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών.

Αυτά αφορούν στους Ροντρίγκο Γκάλο, Χρήστο Αλμπάνη και Λούκας Μπόγέ, οι οποίοι συνέχισαν τις θεραπείες τους και δεν είναι ακόμη σε θέση να επιστρέψουν στη δράση. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με τον Ουζουνίδη να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Οικονόμου, Σβάρνας, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μοράν, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε.

Χωρίς Μπακασέτα, Λόπες, Λιβάια σίγουρα στο Αμστερνταμ και βλέπουμε...
Στο μεταξύ, η ΑΕΚ πήρε τα μαντάτα από την UEFA για την αποβολή του Μπακασέτα στο πρώτο ματς με τη Βίντι. Ο Ελληνας επιθετικός μέσος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, εξέτισε ήδη την μία στη ρεβάνς με τους Ούγγρους και θα απουσιάσει και από την πρεμιέρα του ομίλου με τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα λείψουν σίγουρα και οι Λιβάια και Λόπες, οι τιμωρίες για τους οποίους αναμένεται να γίνουν γνωστές την επόμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα