Απαρτία στον Άρη με Σιώπη, Μαρτίνες

Απαρτία στον Άρη με Σιώπη, Μαρτίνες

Gazzetta team
Απαρτία στον Άρη με Σιώπη, Μαρτίνες

bet365

Ο Άρης προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα(2/9, 19:15) με την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο με τον Πάκο Ερέρα να προσθέτει στη λίστα του τους Σιώπη, Μαρτίνες.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο πρόγραμμα προετοιμασίας των «κίτρινων» και μένει να φανεί αν ο Ισπανός τεχνικός θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι… «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Λ. (02/09) στο Καυτανζόγλειο (19:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Πριν από την αυριανή πρωινή προπόνηση, που θα γίνει και πάλι στο «Δασυγένειο», θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός για τη νέα χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα