Επίσημα στη Λαμία ο Ρόμανιτς

Δημήτρης Ρούσσος
Επίσημα στη Λαμία ο Ρόμανιτς

bet365

Την απόκτηση του 20χρονου Σέρβου επιθετικού, Λάζαρ Ρόμανιτς, που δοκιμάστηκε για μεγάλο διάστημα στις προπονήσεις, ανακοίνωσε η Λαμία

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ενίσχυση στην επίθεση για τη Λαμία, που προσέθεσε στο δυναμικό της τον Λάζαρ Ρόμανιτς, 20χρονο (25/3/98) από τη Σερβία.

Ο Ρόμανιτς εντάχθηκε στις προπονήσεις των «κυανόλευκων» από τα τέλη Ιουλίου, με τον Μπάμπη Τεννέ να εξετάζει το ενδεχόμενο να τον προσθέσει στην επιθετική γραμμή της ομάδας του ως επιπλέον λύση. Ο παίκτης έπεισε και δεδομένης της ανάγκης για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, ελήφθη η απόφαση να αποκτηθεί.

O 20χρονος φορ ξεκίνησε την καριέρα του από την ΟΦΚ Μπέογκραντ, «γράφοντας» 2 συμμετοχές με 1 γκολ τη σεζόν 2016/17, ενώ την επόμενη βρέθηκε στη Μπόρατς Τσατσάκ, όπου έπαιξε 18 παιχνίδια και μέτρησε δυο ασίστ.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Εξάλλου, υπενθυμίζεται πως ο Εβγκεν Μπούντνικ δεν υπολογίζεται και του έχει ζητηθεί να αποχωρήσει, αν και ο Ουκρανός θέλει να μείνει και να ανατρέψει τα δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση, η Λαμία θα επιδιώξει αυτές τις μέρες να αποκτήσει άλλον έναν, εμπειρότερο επιθετικό, ώστε να πλαισιώσει τον Μπαράλες και τον Τσούκαλο, με το όνομα του Τάσου Καραμάνου να έχει ακουστεί και τον παίκτη να έχει δεχθεί κρούση από τους Φθιωτούς.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου (25/3/1998) επιθετικού Lazar Romanic, που πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα