Πέλκας: «Η πορεία μας τώρα αρχίζει» (pic)

Πέλκας: «Η πορεία μας τώρα αρχίζει» (pic)

Πέλκας: «Η πορεία μας τώρα αρχίζει» (pic)

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας υποκλίθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ και την επόμενη μέρα του αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κοιτάζει μπροστά...

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Απόλλων Λεμεσού - Βασιλεία, αν o Παπουλής σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ελληνας διεθνής μεσοεπιθετικός υποκλίθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ, που παρά τη βαριά ήττα και τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα, έδειξε να είναι δίπλα στην ομάδα.

«Αυτό το ειλικρινές και ζεστό χειροκρότημα, η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση της Τούμπας μετά από μια "βαριά" ήττα είναι η μεγαλύτερη νίκη αυτής της ομάδας. Η πορεία μας δεν τελειώνει εδώ. Τώρα αρχίζει. Θα έχουμε καλές, αλλά και δύσκολες στιγμές. Στο ποδόσφαιρο κάνεις μπορεί να σου εγγυηθεί την επιτυχία. Ένα, όμως, είναι το σίγουρο. Μ' αυτόν τον κόσμο δίπλα μας δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. Η προσπάθεια συνεχίζεται ως το τέλος...», έγραψε ο Δημήτρης Πέλκας στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Αυτό το ειλικρινές και ζεστό χειροκρότημα, η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση της Τούμπας μετά από μια "βαριά" ήττα είναι η μεγαλύτερη νίκη αυτής της ομάδας. Η πορεία μας δεν τελειώνει εδώ. Τώρα αρχίζει. Θα έχουμε καλές, αλλά και δύσκολες στιγμές. Στο ποδόσφαιρο κάνεις μπορεί να σου εγγυηθεί την επιτυχία. Ένα, όμως, είναι το σίγουρο. Μ'αυτόν τον κόσμο δίπλα μας δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. Η προσπάθεια συνεχίζεται ως το τέλος... #PAOK #PAOKfans #NeverGiveUp #TheFutureIsHere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitrispelkas (@dimitrispelkas) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα