«Σκιά» για Τουρέ και Ολυμπιακό από «Mirror», ειρωνεία από Σέλουκ για Γουέστ Χαμ (pic)

«Σκιά» για Τουρέ και Ολυμπιακό από «Mirror», ειρωνεία από Σέλουκ για Γουέστ Χαμ (pic)

bet365

Ερωτηθείς για το αν ο Τουρέ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γουέστ Χαμ ο ατζέντης του παίκτης είπε πως δεν ταιριάζει στον πελάτη του η τελευταία θέση, ενώ στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται αναφορά στον Ολυμπιακό.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Ντμίτρι Σέλουκ επιβεβαίωσε ότι ο Γιάγια Τουρέ έχει περάσει από ιατρικά αλλά δεν έχει κάνει γνωστή την ομάδα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με το «mirror.co.uk» η Γουέστ Χαμ είναι η ομάδα που συνδέεται πιο έντονα με τον Ιβοριανό μέσο, μιας κι ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου είχε συνεργαστεί με τον 35χρονο στη Σίτι.

Ο Σέλουκ σε σχετική ερώτηση για την Γουέστ Χαμ απάντησε κάπως ειρωνικά λέγοντας: «Δεν είναι η Γουέστ Χαμ, 100%. Ο Γιάγια είναι ένας πρωταθλητής. Η τελευταία θέση δεν είναι γι' αυτόν».

Με το εν λόγω ρεπορτάζ να αναφέρει: «Αν κι ο Τουρέ πέρασε από ιατρικά στο Λονδίνο, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει σε αγγλική ομάδα. Η πρώην ομάδα του, ο Ολυμπιακός είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο για το ματς του Europa League με την Μπέρνλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα