Σικαμπάλα και επίσημα στον Απόλλωνα Σμύρνης! (vid)

Σικαμπάλα και επίσημα στον Απόλλωνα Σμύρνης! (vid)

bet365

To «μπαμ» με Σικαμπάλα στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι πλέον και επίσημο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα ΠΑΟΚ - Μπενφίκα, αν o Ουάρντα σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το gazzetta.gr πρώτο σάς είχε ενημερώσει για την κρούση του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ζάμαλεκ για το δανεισμό του παίκτη.

Η υπόθεση στη συνέχεια πέρασε από... χίλια κύματα, αλλά ο 32χρονος μεσοεπιθετικός είναι στην Ελλάδα από το μεσημέρι της Δευτέρας (27/8) για λογαριασμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Κατά την άφιξή του δήλωσε στο gazzetta.gr ότι είναι έτοιμος να ανεβάσει επίπεδο τον Απόλλωνα. Πέρασε τα εργομετρικά την Τρίτη (28/8), πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου το πρωί της Τετάρτης κι όλες οι λεπτομέρειες του deal διευθετήθηκαν με την ομάδα στη συνέχεια να τον ανακοινώνει.

Ετσι, η δεύτερη εμπειρία του Σικαμπάλα στην Ελλάδα, 12 χρόνια μετά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ ξεκινά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Χασάν Φαντλαλάχ, γνωστού ως Σικαμπάλα. Γεννημένος στις 5 Μαρτίου 1986, αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει παίξει σε Ζάμαλεκ, ΠΑΟΚ, Αλ Βασλ, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Ισμαΐλι και Αλ Ραέντ. Αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Ζάμαλεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα