«Κοντά στον Μακέντα ο Παναθηναϊκός»!

«Κοντά στον Μακέντα ο Παναθηναϊκός»!

Νίκος Αθανασίου
«Κοντά στον Μακέντα ο Παναθηναϊκός»!

bet365

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στην απόκτηση του Ιταλού επιθετικού. Σε περίοπτη θέση στην λίστα αλλά όχι προτεραιότητα αυτή την στιγμή.

Από την προηγούμενη εβδομάδα οι Ιταλοί είχαν αποκαλύψει το... φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Φεντερίκο Μακέντα. Σήμερα η ιστοσελίδα του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, του Ιταλού δημοσιογράφου που θεωρείται... γκουρού σε θέματα μεταγραφών, αναφέρει πως οι δύο πλευρές είναι κοντά και πως ο Ιταλός στράικερ θα φορέσει την φανέλα του τριφυλλιού.

Η αλήθεια είναι πως ο έμπειρος στράικερ που έμεινε ελεύθερος από την Νοβάρα και η καριέρα του βρίσκεται σε πτωτική πορεία, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην λίστα του Νταμπίζα και του Δώνη αλλά τούτη την στιγμή υπάρχει μία περίπτωση που αποτελεί προτεραιότητα για τους δύο άνδρες.

Αν αυτή δεν προχωρήσει τότε η απόκτηση του Μακέντα θα έχει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα