Ντιγκινί: «Ήθελα να αναπαραστήσω τον Θεό του πολέμου»

Ντιγκινί: «Ήθελα να αναπαραστήσω τον Θεό του πολέμου»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ντιγκινί: «Ήθελα να αναπαραστήσω τον Θεό του πολέμου»

bet365

Ο Νικολάς Ντιγκινί αναφέρθηκε στον πανηγυρισμό του στη Λαμία και παραδέχθηκε ότι ήταν να αναπαραστήσει τον Θεό του πολέμου Άρη που είναι το έμβλημα του συλλόγου.

Ο Γάλλος επιθετικός αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε συζητήσει με τον αδερφό του σχετικά με τον πανηγυρισμό. «Είχα μιλήσει με τον αδερφό μου για το πώς θα μπορούσα να πανηγυρίσω το πρώτο μου γκολ. Ήθελα κάτι που θα άρεζε στους φίλους της ομάδας και είχα τη ιδέα να αναπαραστήσω το έμβλημα του συλλόγου, τον Θεό του Πολέμου, τον Άρη. Γνωρίζω κάποια βασικά πράγματα από την ελληνική μυθολογία. Δεν έχω αποφασίσει αν θα το κάνω σε όλα γκολ», είπε.

Ο Νικολάς Ντιγκινί στάθηκε και στα λόγια του Πάκο Ερέρα μετά τη νίκη επί της Λαμίας. «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τον πρώτο αγώνα της σεζόν, σου δίνει αυτοπεποίθηση για την ψυχολογία και τη νοοτροπία που πρέπει να έχει η ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι απλά ήταν το πρώτο παιχνίδι. Αυτό μας είπε ο κόουτς και μετά μας σημείωσε ότι ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και ότι πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

Σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα, ο έμπειρος επιθετικός σημείωσε ότι του ταιριάζει αυτός του περιφερειακού επιθετικού. «Σημασία δεν έχει το σύστημα, αλλά οι κινήσεις που ζητάει από εσένα ο προπονητής. Ο προπονητής μου ζήτησε τις ίδιες κινήσεις. Έτσι όπως παίξαμε είχαμε μία θέση επιπλέον επιθετικού, αυτό μου δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων». Μάλιστα επέκτεινε την αναφορά του για το στιλ παιχνιδιού των «κίτρινων», λέγοντας ότι… «ο προπονητής θέλει να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής, προς αυτήν την κατεύθυνση αποκτήθηκαν παίκτες οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν σ’ αυτή τη φιλοσοφία».

Πλέον στο μυαλό του Ντιγκινί είναι ο επόμενος εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα και στάθηκε στους φίλους της ομάδας. «Καταρχήν είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα όταν υπάρχουν φίλοι της ομάδας σε εκτός έδρας παιχνίδι. Εκτιμώ ότι στον επόμενο αγώνα το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα