Καρυπίδης: «Είμαι αισιόδοξος γι' αυτόν τον Άρη»

Καρυπίδης: «Είμαι αισιόδοξος γι' αυτόν τον Άρη»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Είμαι αισιόδοξος γι' αυτόν τον Άρη»

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε για τη νικηφόρα πρεμιέρα του Άρη στο πρωτάθλημα, τις φιλοδοξίες στην ομάδα, αλλά και για τον κόσμο.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Γιούνγκ Μπόις και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Άρη στον ΣΠΟΡ FM:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βασιλειάδη για την προσπάθεια που έκανε, ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μπορεί να τον κατακρίνουν κάποιοι, αλλά δεν πρέπει να το παραβλέπουμε αυτό. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τον υφυπουργό και από τη Σούπερ Λίγκα».

Για την επένδυση που έχει γίνει στον Άρη: «Έχει γίνει μια σοβαρή επένδυση. Είναι μια καινούρια ομάδα, που θέλει τον χρόνο της. Είδα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σε ένα δύσκολο ματς. Η Λαμία είναι πολύ ανταγωνιστική, δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από εκεί. Θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή μας και τους συνεργάτες που έχουν δουλέψει πάρα πολύ. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος γιατί φαίνεται πως η ομάδα θα πάει καλά. Έγιναν και οι δύο τελευταίες κινήσεις με παίκτες που θα βοηθήσουν πολύ».

Για τους Μανώλη Σιώπη και Νικολάς Μαρτίνες: «Από την Ελλάδα δεν θέλουμε να έχουμε δανεικούς. Είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης. Κάθε αγωνιστική που θα περνάει θα επιβεβαιώνεται αυτό. Τα παιδιά είναι δικοί μας παίκτες, υπέγραψαν και ελπίζω να πάνε καλά».

Για τους στόχους του Άρη: «Δεν βάζουμε στόχους, προχωράμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με ένα ιστορικό σύλλογο, όπως είναι η ΑΕΛ. Δεν θέλω να πάρουν τα μυαλά μας αέρα μετά από ένα καλό αποτέλεσμα. Να συνεχίσουμε έτσι και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο ματς».

Για τις κινήσεις της Σούπερ Λίγκας: «Γίνονται σοβαρές προσπάθειες για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Θέλει δουλειά ακόμα. Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε με τον υπουργό, μας είπε ότι θα γίνουν βήματα για τον εκσυγχρονισμό των γηπέδων. Θα πρέπει και εμείς οι ίδιοι, αν θέλουμε να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα, να προσφέρουμε κάτι ανάλογο. Δεν γίνεται να τους ζητάμε να έρθουν, όταν όλα τα γήπεδα είναι ρημαδιό. Το γήπεδό μας ήταν τελείως παρατημένο. Σε ενάμισι χρόνο από σήμερα θα είναι ένα από τα καλύτερα. Έχουμε καταθέσει σχέδιο 4εκατ. ευρώ για το Ρύσιο και το Βικελίδης. Δεν φτάνει να το κάνει μόνο Άρης. Πρέπει και οι μικρές ομάδες της επαρχίας να έχουν γήπεδο που θα ανεβάσει το επίπεδο».

Για το μέλλον του Άρη: «Να σας πω ότι δεν είμαι φιλόδοξος; Θα είναι ψέματα. Έχουμε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο. Για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να έχουμε εγκαταστάσεις. Πώς αλλιώς θα έρθει μια επιτυχία».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ήρθαν χθες, δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα. Γενικά, ο κόσμος του Άρη δεν δημιουργεί προβλήματα. Είναι διψασμένοι, τέσσερα χρόνια κουράστηκαν. Πολλές φορές θυμώνω, αλλά για να τους καταλάβουμε πρέπει να μπούμε στη θέση τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθουν στο γήπεδο. Χάρηκα πάρα πολύ με τον τρόπο που παίξαμε. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία, είχαμε την κατοχή».

Για το αν η εμπορική συνεργασία του με την κινεζική εταιρία Royal Group θα επεκταθεί και στον Άρη: «Έχει προχωρήσει εμπορικά και θα γίνουν μεγάλα πράγματα. Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες, αλλά έχουν γίνει συζητήσεις και για τον Άρη. Με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ να πάω τον Άρη ένα βήμα παραπάνω, θα το κάνω μέσα από την καρδιά μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα