Άλλους κοιτάζουν Νταμπίζας και Δώνης

Άλλους κοιτάζουν Νταμπίζας και Δώνης

Νίκος Αθανασίου
Άλλους κοιτάζουν Νταμπίζας και Δώνης

bet365

Τα ονόματα των Τραορέ και Ντιαμπιτέ είναι παλιές περιπτώσεις, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να εξετάζουν άλλους παίκτες για την επίθεση.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα ΑΕΚ - ΜΟΛ Βίντι, αν o Πόνσε σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με τον χρόνο να πιέζει πλέον αρκετά, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Παρασκευή, Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης φορτσάρουν για την ολοκληρώσης της μίας και μοναδικής μεταγραφής που μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός.

Αυτή, όπως είναι γνωστό, θα αφορά την θέση του επιθετικού, με τα ονόματα των Λασινά Τραορέ και Σεΐχ Ντιαμπατέ να βλέπουν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη.

Τόσο ο 28χρονος Ιβοριανός της Μονακό όμως, όσο και ο 30χρονος στράικερ από το Μάλι της Οσμάνλισπορ είναι παλιές περιπτώσεις, καθώς αμφότεροι έχουν προταθεί εδώ και καιρό στους «πράσινους», οι οποίοι τους χαμηλά στην λίστα των υποψηφίων.

Οι προτεραιότητές τους είναι άλλες, καθώς οι προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού έχουν επικεντρωθεί σε άλλες περιπτώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα