Χριστοδουλόπουλος: «Μας έδωσε φτερά ο κόσμος»

Gazzetta team
Χριστοδουλόπουλος: «Μας έδωσε φτερά ο κόσμος»

bet365

Στην βοήθεια του κόσμου στάθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μιλώντας για τη νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα ΑΕΚ - ΜΟΛ Βίντι, αν o Πόνσε σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Συγκεκριμένα ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στην αναμέτρηση στο Καραϊσκάκης ανέφερε τα εξής μιλώντας στο επίσημο κανάλι των Πειραιωτών στο youtube: «Είμαι αισιόδοξος αλλά νομίζω ότι είναι μία ιδανική αρχή. Θέλω να σταθώ στην βοήθεια του κόσμου, στο ξέσπασμα μας στο δεκάλεπτο με τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Μας έδωσε φτερά, μας χειροκρότησε, είδε την προσπάθειά μας. Θέλουμε να είμαστε ένα και αν είμαστε έτσι θα πάμε αρκετά καλά. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες με την υγρασία και την ζέστη για μία ομάδα που θέλει να δημιουργήσει. Με κούραση από την Πέμπτη. Όσο πιο νωρίς βάλαμε γκολ τόσο καλύτερα θα ήταν. Στο τέλος θα μπορούσαμε να είμαστε πιο έξυπνοι και να κρατήσουμε την μπάλα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μία ιδανική αρχή, αυτό μετράει πάνω από όλα. Είμαστε νέα παιδιά στην ομάδα, μέσα από αυτή θα είμαστε καλά και εμείς. Το έχουμε συνειδητοποιήσει και με αυτό θα πάμε μπροστά».

Για το Μπέρνλι – Ολυμπιακός: «Να βγάλουμε την ποιότητά μας, να βάλουμε την μπάλα κάτω. Αν δεν ήταν δύσκολα δεν θα είμαστε εδώ. Πράγματι πίστευα ότι θα βάλω γκολ αλλά χάρηκα πραγματικά με τα δύο γκολ του Φορτούνη. Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Το έχουμε καταλάβει όλοι μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα