Τζανακάκης: «Δύο χρόνια το περίμενα»

Gazzetta team
Τζανακάκης: «Δύο χρόνια το περίμενα»

bet365

Ο Μανώλης Τζανακάκης στάθηκε στην αξία της νίκης του Άρη στη Λαμία, στην ανάγκη της ανάλογης συνέχειας αλλά και στη δική του ανυπομονησία.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

«Είμαι χαρούμενος, θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι και προσωπικά περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή. Δύο χρόνια περίμενα. Η ομάδα δούλεψε σκληρά δύο μήνες, έχει έναν εξαιρετικό προπονητή, τα παιδιά που ήρθαν έχουν μεγάλη ποιότητα αλλά μην ξεχνάμε ότι απλά κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Διατηρούμε χαμηλά την μπάλα και πάμε για το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε», είπε.

Ρωτήθηκε για την αντίδραση του κόσμου αλλά και το ποδόσφαιρο κυριαρχίας της ομάδας του. «Αυτό είναι σημαντικό. Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να βγάλουμε όμορφες φάσεις κι αυτό φάνηκε από την πίστη που είχαμε από την αρχή του αγώνα. Κάποιοι από εμάς, θυμόμασταν τι είχε γίνει σ’ αυτό το γήπεδο πριν από δύο χρόνια. Ευχαριστούμε και τους οπαδούς μας, τους περιμένουμε να γεμίσουν το γήπεδο στο επόμενο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα