Παρουσία Μαρινάκη ο αγιασμός, τα είπε με Μαρτίνς, Λάζαρο & Φορτούνη (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Παρουσία Μαρινάκη ο αγιασμός, τα είπε με Μαρτίνς, Λάζαρο & Φορτούνη (pics)

bet365

Χαμογελαστός και ευδιάθετος από το πολύ καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέστη στον αγιασμό της ομάδας στον Ρέντη και τα είπε με Φορτούνη, Λάζαρο αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο κ. Μαρινάκης - που στο περιθώριο του αγώνα με τον Λεβαδειακό την Κυριακή είχε μιλήσει με Φορτούνη, Λάζαρο και Τοροσίδη - έδωσε το παρών στον Ρέντη για τον αγιασμό του Ολυμπιακού την Δευτέρα.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών τα είπε μεταξύ άλλων με Λάζαρο, Φορτούνη και Πέδρο Μαρτίνς και ενώ γενικά ήθελε να δει και να χαιρετήσει τους παίκτες, δείχνοντας το πόσο κοντά συνεχίζει να είναι στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έχουν αρχίσει προετοιμασία για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπέρνλι με τον στόχο φυσικά να παραμένει η επίτευξη της πρόκρισης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα