«Θέλει τον Άαρονς η ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Θέλει τον Άαρονς η ΑΕΚ»

bet365

Η ΑΕΚ, μαζί με Ρέιντζερς και Χαλ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του εξτρέμ της Νιούκαστλ, Ρολάντο Άαρονς, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα.

Μάντσεστερ Γ. – Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το όνομα του 22χρονου Άγγλου εξτρέμ έχει ξανακουστεί ότι ενδιαφέρει την ΑΕΚ, η οποία ψάχνει παίκτη για την ενίσχυσή της στη συγκεκριμένη θέση και έχει πάντα ως προτεραιότητα την απόκτηση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ από τη Σουόνσι.

Η αγγλική Mirror αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Άαρονς, ωστόσο στο παιχνίδι για την απόκτησή του βρίσκονται τόσο οι Ρέιντζερς όσο και η Χαλ.

Την περασμένη σεζόν ο Άαρονς αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Βερόνα, με τη Νιούκαστλ να αναζητά ομάδα να τον παραχωρήσει καθώς δεν βρίσκεται στις επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα