Σικαμπάλα στο gazzetta.gr: «Είμαι έτοιμος να ανεβάσω επίπεδο τον Απόλλωνα»

Σικαμπάλα στο gazzetta.gr: «Είμαι έτοιμος να ανεβάσω επίπεδο τον Απόλλωνα»

bet365

Ο Σικαμπάλα 12 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Αιγύπτιος σταρ μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει ώστε να ανέβει επίπεδο ο Απόλλων Σμύρνης.

Λαμία – Αρης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Γιουνές σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η πολυαναμενόμενη άφιξη του Μαχμούντ Αμπντούλ Ραζέκ Φαντλάλα (Σικαμπάλα) είναι γεγονός. Η μεταγραφή τού σούπερ σταρ της Ζάμαλεκ μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα, αλλά όλα όπως όλα συνηγορούν είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθεί το deal με τον Απόλλωνα, καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να επικυρωθεί η συμφωνία.

Ο 32χρονος άσος, ο οποίος λατρεύεται σαν ήρωας στη χώρα του, αποχωρίστηκε την αγαπημένη του Ζάμαλεκ για χάρη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ο Απόλλων Σμύρνης είναι η τέταρτη ομάδα στο εξωτερικό για τον Σικαμπάλα, μετά τον ΠΑΟΚ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Αλ Γουάσλ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

Μάλιστα, συνοδευόμενος από τους ατζέντηδες του Τζορτζ Μάινκε, Μαρουάν Σερμπίνι, αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, τον ΠΑΟΚ, τους τρεις «Φαραώ» που θα αντιμετωπίσει στη Super League, ενώ χαμογέλασε σκύβοντας το κεφάλι στο γνωστό σε όλους μας σύνθημα «μάθε στον Ριβάλντο λίγη μπάλα Σικαμπάλα».

Λίγο μετά την άφιξή του, μετέβη στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και ακολούθως οι εκπρόσωποί του κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της ομάδας ώστε να διευθυτηθούν ορισμένοι όροι της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το gazzetta.gr ήταν το μόνο Μέσο που κατέγραψε την επιστροφή στο... μέλλον του Μουντιαλικού διεθνή μεσοεπιθετικού

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα, εδώ όπου είχα την πρώτη μου επαγγελματική εμπειρία στο εξωτερικό γι' αυτό και αποφάσισα να έρθω πίσω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, είχα περάσει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ και ελπίζω να συμβεί και πάλι το ίδιο».

Ήταν κίνητρο να έρθεις στην Ελλάδα η παρουσία των συμπατριωτών σου στη Super Legue (Ουάρντα, Μόρσι, Χασάν Κούκα);

«Είμαι φίλος με όλους, έχω παίξει μαζί τους και τους έχω δει από την τηλεόραση. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες τους και να κάνουν καλές εμφανίσεις».

Τι ξέρεις για τον Απόλλωνα;

«Παρακολούθησα το ματς με την ΑΕΛ, η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία αλλά ασφαλώς μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Πιστεύω ότι τόσο η παρουσία μου όσο και τα υπόλοιπα παιδιά μπορούμε με τις εμφανίσεις μας να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί ώστε να ανέβουμε επίπεδο».

Πότε θα είσαι έτοιμος να παίξεις;

«Είμαι έτοιμος να παίξω στο επόμενο ματς αν το ζητήσει ο προπονητής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα