Χάνει Βίντι και Τρίπολη ο Γκάλο!

Χάνει Βίντι και Τρίπολη ο Γκάλο!

Gazzetta team
Χάνει Βίντι και Τρίπολη ο Γκάλο!

bet365

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Ροντρίγκο Γκάλο, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και θα χάσει τα παιχνίδια με Βίντι και Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βραζιλιάνος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) κι εξαρχής εκφράστηκαν φόβοι πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ένωση στη ρεβάνς με τους Ούγγρους στο ΟΑΚΑ (28/8).

Τελικά αυτοί επιβεβαιώθηκαν, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παίκτη να δείχνουν πως έχει υποστεί θλάση αριστερού δικεφάλου α' βαθμού.

Ο Γκάλο ξεκίνησε θεραπεία και θα μείνει εκτός δράσης και για το εκτός έδρας παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης (1/9), στερώντας από το «οπλοστάσιο» του Μαρίνου Ουζουνίδη μια σημαντική λύση.

Κατά τ' άλλα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα. Ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Λούκας Μπογέ συνέχισαν τις θεραπείες τους, ενώ όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Δευτέρας (27/8) έχει οριστεί για τις 19:00 στα Σπάτα. Στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Βίντι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα