Παπαϊωάννου: «Κάναμε μια συμφωνία ως Super League και στο τέλος βρεθήκαμε με κάτι άλλο»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Κάναμε μια συμφωνία ως Super League και στο τέλος βρεθήκαμε με κάτι άλλο»

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, παρευρέθηκε στον αγιασμό των Φθιωτών για τη νέα σεζόν κι έκανε δηλώσεις για όσα προηγήθηκαν της σέντρας του πρωταθλήματος και τη νέα προκήρυξη.

Το Σάββατο (25/8) πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας, λίγες μέρες πριν την πρώτη δοκιμασία της ομάδας απέναντι στον Άρη στο ΔΑΚ (27/8, 21:30).

Εκεί έδωσε το «παρών» και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που στο τέλος έκανε δηλώσεις στο Star Κεντρικής Ελλάδας κι αναφέρθηκε στην πρεμιέρα με τους «κίτρινους», όσο και στο ζήτημα με τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβασθούν και τα μπαράζ μεταξύ του 13ου της βαθμολογίας της Super League και του δεύτερου της Football League.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εμείς ήμασταν ξεκάθαροι απ’ την αρχή σαν Super League και κάναμε υποχώρηση, δεχθήκαμε αντί να πέφτουν δυο ομάδες να πέφτουν τρεις. Πιστεύω πως και η Football League έπρεπε να χάσει κάτι, όπως χάνουμε εμείς μια παραπάνω ομάδα, έτσι χάνει κι αυτή μια ομάδα. Δεν αλλάζουμε από το 3-1. Το μπαράζ βρέθηκε στην πορεία. Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον, αλλά πιστεύω πως θα πετύχει στο τέλος αυτό που έχει αποφασίσει. Κάναμε μια συμφωνία και στο τέλος καταλήξαμε σε κάτι άλλο. Πιστεύω πως στο τέλος θα επιτευχθεί αυτό που είπαμε στην αρχή».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Τα παιχνίδια της πρεμιέρας είναι δύσκολα και με εκπλήξεις. Πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, που θα μας κάνει πιο δυνατούς για τη συνέχεια. Από κει και πέρα η σεζόν είναι μεγάλη, τα παιχνίδια πολλά. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα