Μπακάκης: «Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει για την πρόκριση στο Champions League»

Μπακάκης: «Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει για την πρόκριση στο Champions League»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει για την πρόκριση στο Champions League»

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ στην πρεμιέρα της Super League, ενώ τόνισε ότι στη ρεβάνς με τη Βίντι την Τρίτη ο κόσμος της Ένωσης μπορεί να ωθήσει την ομάδα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιχάλης Μπακάκης στην κάμερα της NOVA:

Για την πρεμιέρα και τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Είναι πολύ σημαντικό, θέλαμε τη νίκη και ένα καλό ξεκίνημα και να πάρουμε ψυχολογία. Το θέλαμε, είχαμε συγκέντρωση, ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε, μπήκαμε με συγκέντρωση και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο τα καταφέραμε».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ: «Είναι ένας νέος προπονητής, με νέα στοιχεία. Αγώνα με τον αγώνα προσπαθούμε να βγάλουμε περισσότερες φάσεις, έχουμε αλλάξει τακτική. Σήμερα είδατε ότι βγήκε μια ωραία φάση, στην συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για το βάθος που έχει η ΑΕΚ: «Όσοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας είναι ικανοί και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν καλά στις απαιτήσεις. Δεν άλλαξε κάτι με τις αλλαγές που έγιναν, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και τα καταφέραμε».

Για το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης: «Ο σύλλογος μετά από 12 χρόνια είναι έτοιμος να παίξει στο Champions League, είναι σημαντικό και επιπλέον κίνητρο για όλους. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους. Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει η χαλάρωση, μπαίνεις για να κερδίσεις, με συγκέντρωση. Εμείς περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει και να μας βοηθήσει, είμαστε πεπεισμένοι πως θα τα καταφέρουμε και την Τρίτη που θα έρθει η στιγμή θα πάρουμε την πρόκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα