Πόνσε: «Καταλαβαινόμαστε αρκετά με τον Λιβάια»

Πόνσε: «Καταλαβαινόμαστε αρκετά με τον Λιβάια»

Gazzetta team
Πόνσε: «Καταλαβαινόμαστε αρκετά με τον Λιβάια»

bet365

Ο Αργεντινός άσος της ΑΕΚ, Εζέκιελ Πόνσε μίλησε για την πολύ καλή εμφάνισή του με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και για τη συνεργασία του στην κορυφή της επίθεσης με τον Μάρκο Λιβάια.

Ο Πόνσε μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στην καλή συνεργασία που έχει με τον Λιβάια στην επίθεση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πόνσε:

-Για την συνεργασία του με τον Μάρκο Λιβάγια:

Είμαι χαρούμενος για την πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα, είμαι χαρούμενος και για την συνεργασία με τον Μάρκο, νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε αρκετά, αρχίζει και καταλαβαίνει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Μάρκο αλλά και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν για να σκοράρω και είμαι πραγματικά χαρούμενος για το ντεμπούτο μου.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

-Αν με την εμφάνιση του έστειλε μήνυμα στον προπονητή εν όψει της Τρίτης, όσον αφορά την ετοιμότητα του;

Αυτό που προσπαθώ να κάνω εγώ είναι να βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση, ο προπονητής είναι αυτός που πάντα αποφασίζει ποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση για να βοηθήσει την ομάδα στην δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που ήθελα να επαναλάβω, είναι να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την καλή αρχή.

-Αισθάνεται ότι θα έχει την ίδια παρουσία με τον Αραούχο στην ΑΕΚ, ίσως να τον ξεπεράσει κιόλας;

Ο πρώτος μου στόχος από την στιγμή που ήρθα εδώ είναι να δουλεύω και να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα. Σίγουρά είναι στόχος μου να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, όταν ήρθα έμεινα έκπληκτος με την ποιότητα των παικτών που έχει η ομάδα, οπότε είμαι έτοιμος να βοηθήσω.

Βάζει ένα ταβάνι στα γκολ που θα πετύχει;

Το μόνο σίγουρο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι εγώ θα δουλεύω καθημερινά και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να βελτιωθεί και η ομάδα και εγώ σε προσωπικό επίπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα