Αποθέωσε Λιβάια η Κροατική Ομοσπονδία! (pic)

Gazzetta team
Αποθέωσε Λιβάια η Κροατική Ομοσπονδία! (pic)

bet365

Η Κροατική Ομοσπονδία αποθέωσε τον Μάρκο Λιβάια στο twitter έπειτα από τη νέα πολύ καλή εμφάνισή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Λιβάια με μία ασίστ και ένα γκολ ήταν δικαιολογημένα ο MVP της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, οδηγώντας την Ένωση στο νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο Κροάτης φορ πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα της χώρας του για τα ματς με Πορτογαλία και Ισπανία τον Σεπτέμβρη και η Κροατική Ομοσπονδία αποθέωσε τον επιθετικό της ΑΕΚ στο twitter για τη χθεσινή του εμφάνιση με τον ΠΑΣ.

Νιούκαστλ - Τσέλσι! Με υψηλές αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η Κροατική Ομοσπονδία τιτίβισε στον λογαριασμό της την ανάδειξη του Λιβάια ως MVP της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, εκφράζοντας την περηφάνια της για την εμφάνιση του Κροάτη επιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα