Τελειώνει ο Ισμαέλ από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Τελειώνει ο Ισμαέλ από τον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Βαλεριέν Ισμαέλ μετράει μέρες στην Ριζούπολη, μιας και φαίνεται ότι η ήττα από την ΑΕΛ ήταν το μόνο ματς που έκατσε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι διοικούντες τον Απόλλωνα τού έστειλαν το πρώτο μήνυμα με την απομόνωση των Σουλτς-Πετσόνι. Παίκτες που ήταν δική του επιλογή και δεν έπεισαν στην προετοιμασία προπονούνται με την Κ20 και το κλειστό διετές συμβόλαιο που έχουν υπογράψει είναι δύσκολο να σπάσει.

Σημειώσε ο Μοράτα το πρώτο γκολ στο Νιούκαστλ – Τσέλσι; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γερμανός τεχνικός ξεκίνησε με ήττα στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια ομάδα που θα έχει τον ίδιο στόχο. Και πριν το ματς θεωρούνταν άστοχη η επιλογή του αλλά αυτό το αποτέλεσμα τον οδηγεί στην έξοδο.

Όσο για τον διάδοχο; Η ισπανική κι η ελληνική αγορά φαντάζουν ως επικρατέστερες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα