Στην αποστολή του ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ!

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ!

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 24/8-19:15) και στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπάρχει και το όνομα του Πόντους Βέρνμπλουμ!

Πριν από τον αγώνα με την Μπενφίκα ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως ο Σουηδός μέσος θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στις αρχές Σεπτεμβρίου λόγω εθνικών ομάδων, ωστόσο επέλεξε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Μαουρίσιο, αλλά και προκειμένου να αρχίσει σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας.

Σημειώσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πρώτο γκολ στο Γιουβέντους – Λάτσιο; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το αν τελικά ο Βέρνμπλουμ πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί και ενδεχομένως να κριθεί από την εξέλιξη του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Πάντως, από άποψη φυσικής κατάστασης είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ μετράει, ήδη, μια εβδομάδα προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το Champions League είναι μια πρόκληση κι ένα όνειρο ετών. Αυτή τη στιγμή όμως, δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ. Τώρα υπάρχει μόνο η Super League και η πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης στη διψασμένη για καλό ποδόσφαιρο Τούμπα των 20.112 εισιτηρίων διαρκείας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλωστε ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα από το πρώτο λεπτό και να τη βοηθήσει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε όλους του ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά, ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεσή τους τιμωρημένους από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Μαουρίσιο και Βαρέλα.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και αφορούσε την τακτική και τις στημένες φάσεις. Ο Αλίν Τόσκα λόγω της ταλαιπωρίας του ταξιδιού του και των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει τις προπονήσεις από αύριο Σάββατο (25.08) μαζί με τους παίκτες εκτός αποστολής.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Βέρνμπλουμ , Σάχοφ, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς , Ακπόμ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα