Τόσκα: «Δίνω τα πάντα για την ομάδα» (vid)

Τόσκα: «Δίνω τα πάντα για την ομάδα» (vid)

Τόσκα: «Δίνω τα πάντα για την ομάδα» (vid)

bet365

O Αλίν Τόσκα μιλάει για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ, για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά και την συνύπαρξη του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Φερνάντο Βαρέλα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ,ο Αλίν Τόσκα που ανακοινώθηκε την Παρασκευή (24/8), συνέλλεξε τις πληροφορίες που ήθελε για την ομάδα πριν την οριστική του απόφαση, ενώ στην συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOK TV στους φιλάθλους του «Δικεφάλου», τους Λουτσέσκου και Βαρέλα, τους οποίους γνωρίζει από την παρουσία τους στο ρουμανικό ποδόσφαιρο.

«Όταν είδα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ το πρώτο που με τράβηξε ήταν η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός ήταν ο πιο σημαντικός λόγος για μένα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες. Ένα πολύ καλό πρότζεκτ. Υπάρχει ένας πολύ καλός προπονητής και κατά τη γνώμη μου οι κορυφαίοι οπαδοί στην Ελλάδα», υποστήριξε ο Αλίν Τόσκα.

«Κάποιες καταστάσεις είναι πιο εύκολες όταν μιλάς την ίδια γλώσσα. Βέβαια όλοι οι παίκτες μιλούν αγγλικά, όπως κι εγώ, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα», πρόσθεσε ο Ρουμάνος αμυντικός, που αναφέρθηκε στο τι πρέπει να περιμένουν να δουν από αυτόν οι φίλοι του ΠΑΟΚ:

«Τον τύπο του παίκτη που δίνει τα πάντα για την ομάδα του. Για την οικογένεια. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, ενώ οι οπαδοί είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Είδα κάποια παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, έναν πολύ καλό προπονητή και αν σκεφτείς το μέλλον ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Αλίν Τόσκα ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα