O ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Τόσκα ρωτώντας την… Μπέτις! (pics)

O ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Τόσκα ρωτώντας την… Μπέτις! (pics)

O ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Τόσκα ρωτώντας την… Μπέτις! (pics)

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρωτοτύπησε και στην ανακοίνωση της απόκτησης του Αλίν Τόσκα, με τη μορφή δανεισμού, από την Μπέτις στην οποία απευθύνθηκε μέσω του Twitter!

O Αλιν Τόσκα είναι και επίσημα το 5ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» πρωτοτύπησαν ρωτώντας τη Ρεάλ Μπέτις για το τι πιστεύει για τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή!

«Αγαπητή, Ρεάλ Μπέτις χρειαζόμαστε ένα αριστερό μπακ και το ποδοσφαιρικό τμήμα πρότεινε τον Αλίν Τόσκα. Ποιες είναι οι σκέψεις σας;», ρώτησαν από το τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Για να πάρουν την απάντηση από το αντίστοιχο τμήμα της ισπανικής ομάδας: «Είναι πολύ καλή επιλογή! Μπορείτε να τον αποκτήσετε με τη μορφή δανεισμού!»

Κάπως έτσι έκλεισε το θέμα της απόκτησης του Αλίν Τόσκα από τον ΠΑΟΚ!

Λίγα λεπτά αργότερα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε και στο επίσημο site της ομάδας την απόκτηση του Ρουμάνου αμυντικού αναφέροντας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλίν Τόσκα από την Ρεάλ Μπέτις με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2019».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα