Μαρτίνς: «Θα δείτε ωραία πράγματα από τον Φορτούνη»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Θα δείτε ωραία πράγματα από τον Φορτούνη»!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Φορτούνη. Τι άλλο είπε για Ολυμπιακό καθώς και για μεταγραφές.
Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς στη NOVA:
Για το πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η μετάβαση από το Europa στο πρωτάθλημα: «Είναι υποχρέωση των παικτών. Είναι όλοι έμπειροι και επαγγελματίες. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή είναι η καθημερινότητα στο ποδόσφαιρο. Εγώ ασχολούμαι 40 χρόνια με το ποδόσφαιρο. Ξέρουν όλοι τι πρέπει να συμβεί όταν παίζεις αμέσως σε διαφορετική διοργάνωση. Πρέπει αμέσως να ξεχνάς τι συνέβη την προηγούμενη μέρα παρόλο που σε παθιάζει και σε γεμίζει χαρά. Πρέπει να σκέφτεσαι αμέσως την επόμενη διοργάνωση και ιδιαίτερα όταν είσαι στον Ολυμπιακό».
Για το Λεβαδειακό: «Είχα την ευκαιρία να τον δω μόλις γύρισα σπίτι από το Καραϊσκάκη. Είδα το ματς του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό. Είχα την ευκαιρία να μελετήσω τον αντίπαλο, έχω μιλήσει με τους συνεργάτες μου. Πρόκειται για μία ομάδα που είναι καλά οργανωμένη, έχει έναν προπονητή που έχει καλό όνομα στην Ελλάδα. Πέρσι αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τον Λεβαδειακό. Ισοφαρίσαμε μάλιστα εναντίον του. Έχει δύο παίκτες πολύ γρήγορους στην επίθεση. Είναι μία ομάδα που θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Εμείς όμως είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό που δεν καταφέραμε πέρσι δηλαδή. Είμαστε συγκεντρωμένοι και με τον κόσμο μας θα πρέπει να ξεκινήσουμε τη χρονιά με νίκες. Δεν πρέπει να δώσουμε χώρο στον Λεβαδειακό».
Για το αν θα κάνει ροτέισον την Κυριακή: «Αναπόφευκτα και είναι πολύ φυσιολογικό να κάνουμε ροτέισον, γιατί και επιστημονικά είναι αδύνατο να αποκατασταθούν οι παίκτες. Μπορούν να αποκατασταθούν, αλλά δεν θα βρίσκονται σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση. Θα δούμε πολλές αλλαγές. Είναι αδύνατο να χρησιμοποιούνται συνεχώς οι ίδιοι παίκτες. Όμως, αυτό θα γίνει και για άλλους λόγους, γιατί η ομάδα μας αποτελείται από 20-21 παίκτες και όλοι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο για να βοηθήσουν. Όλοι όσοι έχουν παίξει και όσοι είναι στην προπόνηση, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Οι αλλαγές δεν θα γίνουν μόνο γιατί το επιθυμούμε, αλλά γιατί είναι υποχρεωτικό. Δεν γίνεται να παίζουμε συνεχώς με τους ίδιους. Θα δείτε πολλές αλλαγές και θα συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο».
Για την δήλωση του Φορτούνη που είπε ότι «απολαμβάνω το ποδόσφαιρο»: «Χαίρομαι που το ακούω αυτό. Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο αυτό που χρειάζεται κάποιος είναι η μεγάλη επιθυμία. Θα πρέπει να του αρέσει αυτό που κάνει. Θα πρέπει να δείχνει όρεξη για να παίζει και να συμμετέχει. Είναι πολύ ευχάριστο που το ακούω από τον Κώστα. Δεν θέλω να μιλάω όμως μεμονωμένα για ποδοσφαιριστές. Ο Κώστας είναι ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό ταλέντο. Ακόμα δεν έχουμε δει τι μπορεί να κάνει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί να κάνει. Φέτος δουλεύει καλά, είναι συγκεντρωμένος και απολαμβάνει αυτό που κάνει. Σας υπόσχομαι ότι θα δείτε ωραία πράγματα από τον Φορτούνη. Κάνει την διαφορά στην Ελλάδα. Είναι από τους πολύ ταλαντούχους».
Για την εικόνα του Ολυμπιακού που αρέσει στον κόσμο και πότε θα μπορεί να παίξει όπως ακριβώς τον έχει ο ίδιος στο μυαλό του: «Δεν το περίμενα τόσο νωρίς να φανούν τα αποτελέσματα. Δουλέψαμε πολύ καλά από την αρχή και έχουμε πολύ έξυπνους τακτικά ποδοσφαιριστές που μπορούν εύκολα να εφαρμόσουν τις οδηγίες που δίνουμε. Είναι ακόμα όμως η αρχή. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, με δέσμευση απέναντι στον εαυτό μας και στον σύλλογο και στον κόσμο μας. Ο κόσμος είναι μεγάλη δύναμη για εμάς. Όλες οι ομάδες θα δυναμώσουν και εμείς θα εξελιχθούμε και θα γίνουμε καλύτεροι».
Για τις μεταγραφές: «Η μεταγραφική περίοδος είναι πολύ μεγάλη και καμία ομάδα δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί μέχρι να τελειώσει. Δεν θέλω να το συζητήσω με τους δημοσιογράφους. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχω. Είμαι ευχαριστημένος από το σκεπτικό που έχουν οι παίκτες μας. Αυτό ήταν το πρώτο μου κριτήριο. Όταν διάλεγα ποιους παίκτες ήθελα να κρατήσω και να αποκτήσουμε, θέλαμε να ξέρουμε ότι θα επιθυμούσαν να παίζουν για τον Ολυμπιακό, να μείνουν εδώ και να έχουν τη νοοτροπία του νικητή.
Να μην συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από τους χαρακτήρες των παιδιών που έχω, γιατί πραγματικά έχουμε μία ομάδα που έχει ως στόχο τη νίκη παντού. Κάτι άλλο που θέλω να σας πω είναι ότι ως προπονητής του Ολυμπιακού νιώθω την υποχρέωση να πω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, θα είναι ένα ωραίο προϊόν και θέλω να μιλήσω στους ανθρώπους που θέλουν να προβάλουν αυτό το προϊόν, ότι θέλω να μιλάω για ποδόσφαιρο και να ασχολούμαι μόνο με αυτά. Να αφήσουμε οτιδήποτε άλλο έξω. Να βλέπουμε καλά ματς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα