Βιεϊρίνια: «Ο ΠΑΟΚ εκπέμπει σεβασμό»! (pics&vid)

Βιεϊρίνια: «Ο ΠΑΟΚ εκπέμπει σεβασμό»! (pics&vid)

Βιεϊρίνια: «Ο ΠΑΟΚ εκπέμπει σεβασμό»! (pics&vid)

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια παρέλαβε το βραβείο του MVP της σεζόν 2017-18 «Πλάτων Φορόπουλος» και μίλησε για το πρωτάθλημα και τους στόχους του ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του «Δικεφάλου» ψηφίστηκε από τον κόσμο της ομάδας ως ο πολυτιμότερος παίκτης της περασμένης σεζόν παραλαμβάνοντας λίγες ώρες πριν από την σέντρα της νέας περιόδου το βραβείο του.

«Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλους τους συμπαίκτες μου, ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε, αλλά το αξίζουμε όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο 32χρονος άσος των «ασπρόμαυρων», που θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ενόψει της σεζόν: «Ο ΠΑΟΚ εκπέμπει, πλέον σεβασμό και όλοι το βλέπουν. Ήταν κάτι που έλειπε από τον ΠΑΟΚ των προηγούμενων ετών και το αντιλαμβανόμαστε, το αισθανόμαστε».

Το μυαλό και η σκέψη του Αντρέ Βιεϊρίνια δεν είναι στον «τελικό» με την Μπενφίκα, αλλά στον Αστέρα Τρίπολης και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. «Είναι πολύ σημαντικό το αυριανό ματς», ξεκαθάρισε ο αρχηγός του «Δικεφάλου». «Έχουμε αλλάξει, αφήσαμε πίσω την Μπενφίκα και μπήκαμε στο κλίμα του πρωταθλήματος. Ξεκινάμε με μείον δύο βαθμούς και πρέπει να κερδίσουμε τον Αστέρα και μετά να σκεφτούμε το ματς με την Μπενφίκα», πρόσθεσε.

Ο πήχης των προσδοκιών για τη νέα σεζόν έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά για τον ΠΑΟΚ, αλλά όπως είπε ο Βιεϊρίνια, «στο τέλος, ναι, θα ήθελε να έχουμε μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, να έχουμε κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε βήμα-βήμα την πορεία μας.

Η παρουσία του κόσμου θα παίξει σημαντικό ρόλο, «τον θέλουμε δίπλα μας. Πέρσι ήταν πολύ δύσκολα σε 10 ματς να παίζουμε μπροστά σε άδειες εξέδρες και είναι άλλο να παίζεις στη γεμάτη Τούμπα», είπε ο Πορτογάλος που παραδέχθηκε πως πέρσι έγιναν λάθη από όλες τις πλευρές και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί..

Κάτι πρέπει να αλλάξει δεν μπορεί να γίνει και φέτος, ότι έγινε πέρσι και από τις δύο πλευρές. Εμείς ξέρουμε τι λάθη έχουμε κάνει, αλλά ένα πρωτάθλημα κρίθηκε από αποφάσεις εκτός γηπέδων. Ας τα αφήσουμε όλα αυτά έξω από το γήπεδο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο», σχολίασε ο Βιείρίνια, που όπως τόνισε «δεν σημαίνει τίποτα ότι παίζουμε στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Πέρσι εκεί κάναμε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν, αλλά με οποία ομάδα και αν παίζαμε εμείς θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΛΑΤΩΝ ΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στην Τούμπα βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του επί δεκαετίες ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Πλάτωνα Φορόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια και το βραβείο του MVP κάθε σεζόν φέρει το όνομά του.

Η σύζυγός του, Κυριακή έχοντας δίπλα της τον εγγονό της Πλάτωνα, μίλησε για την αγάπη του άνδρα της για τον ΠΑΟΚ.

«Μετά την οικογένεια του ο ΠΑΟΚ ήταν η μεγάλη του αγάπη. Πριν αφήσει την τελευταία πνοή μιλούσε για τον ΠΑΟΚ. Έδωσε πολλά στο χώρο από την αγάπη του στην ομάδα. Είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει τώρα από ψηλά και χαίρεται με τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ», είπε στο κλείσιμο της σημερινής βράβευσης.

Δείτε το βίντεο του PAOKTV:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα