Τα 17 εκατομμύρια που μετοχοποιήθηκαν, η αύξηση του Παϊρότζ και η νέα παράταση!

Τα 17 εκατομμύρια που μετοχοποιήθηκαν, η αύξηση του Παϊρότζ και η νέα παράταση!

Νίκος Αθανασίου
Τα 17 εκατομμύρια που μετοχοποιήθηκαν, η αύξηση του Παϊρότζ και η νέα παράταση!

bet365

Το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε ειδήσεις και το gazzetta.gr γράφει για τις σημαντικότερες από αυτές και αναλύει τα όσα ειπώθηκαν.

Μπάγερν - Χόφενχαϊμ! Mε αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η αύξηση των 20 εκατομμυρίων που έτρεχε τον τελευταίο μήνα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε και οι άνθρωποι του Γιάννη Αλαφούζου ανέλυσαν στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο τον τρόπο που εκείνη καλύφθηκε κατά 17 εκατομμύρια ευρώ.

Περίπου 9 εκατομμύρια μετοχοποιήθηκαν από τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας και ακόμη 8 από την Sortivo, η οποία ανήκει στον ‘’mr. ΣΚΑΪ’’. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως τούτο το καλοκαίρι μπήκε ζεστό χρήμα στα ταμεία της εταιρίας αλλά όχι τα 17 εκατομμύρια που αναφέραμε και πιο πάνω στο σύνολό τους.

Ένα αρκετά μεγάλο ποσό αφορούσε χρήματα που μπήκαν το προηγούμενο διάστημα (δεν είναι ξεκάθαρο το εύρος του διαστήματος) και μετοχοποιήθηκαν στην τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ώστε αυτή να φτάσει στα υψηλά επίπεδα κάλυψης.

Από κει και πέρα, η νέα Γ.Σ βάσει νόμου πρέπει να γίνει μετά από 22 μέρες και η επόμενη συνέλευση θα λάβει χώρα στις 21.9, κατά την οποία θα αποφασιστεί νέα αύξηση 10 εκατομμυρίων ευρώ, μία αύξηση που ζήτησε ο Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ ζητώντας μάλιστα και το ύψος της να μην ξεπερνά το συγκεκριμένο ποσό.

Όπως φαίνεται η υπόθεση για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ θα τραβήξει ακόμη ένα μήνα, καθώς η πλευρά του άγνωστου επιχειρηματικού σχήματος θα πρέπει να βάλει αυτά τα χρήματα στην νέα αύξηση για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Αυτό θα μπορεί να το κάνει μέσα στο τρίμηνο που θα διαρκέσει η νέα ΑΜΚ. Τα παραπάνω δεδομένα μπορεί να αλλάξουν μόνο αν οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία μέσα ιδιωτικού συμφωνητικού πριν την νέα ΑΜΚ και η πλευρά του Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ βάλει τα πρώτα χρήματα στην εταιρία.

Παράλληλα αξίζει να σημειώσουμε πως η πλευρά Παϊρότζ είχε δεσμευθεί και δημόσια πως η πρόταση της θα φέρει 47 εκατομμύρια ευρώ άμεσα στα ταμεία του συλλόγου, ποσό που απέχει πάρα πολύ από τα 10 της ερχόμενης αύξησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα