Σε ένα μήνα ΑΜΚ 10 εκατ. για τον Παϊρότζ!

Σε ένα μήνα ΑΜΚ 10 εκατ. για τον Παϊρότζ!

Gazzetta team
Σε ένα μήνα ΑΜΚ 10 εκατ. για τον Παϊρότζ!

bet365

Νέα παράταση στο θέμα με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, καθώς η καινούργια αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ορίστηκε για τις 21 Σεπτεμβρίου. 17,4 εκατομμύρια έβαλε, σύμφωνα με την ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος.

Λυών – Στρασβούργο και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ντεπάι σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το μεγαλύτερο κομμάτι, αλλά όχι όλη (παρά την σχετική δέσμευσή του) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ολοκληρώθηκε σήμερα.

Κάτι για το οποίο ενημερώθηκε το (αλλά και οι δημοσιογράφοι) Διοικητικό Συμβούλιο των «πράσινων» την Παρασκευή, όπου έγινε γνωστό οτι ο MR ΣΚΑΙ έβαλε τα 17,4 από τα 20 της αύξησης.

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε οτι η νέα αύξηση μέσω της οποίας ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα μπορεί να μπει στην ομάδα και να υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ορίστηκε στα 10 εκατομμύρια και θα έχει διάρκεια τριών μηνών.

Αφετηρία της θα είναι η Γενική Συνέλευση της 21ης Σεπτεμβρίου, η οποία θα μπορεί να αλλάξει και τα μέλη του Δ.Σ.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχει νέα παράταση των εξελίξεων, διάρκειας τουλάχιστον ενός μήνα στην καλύτερη περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα