Στη Θεσσαλονίκη ο Αλίν Τόσκα για τον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ο Αλίν Τόσκα για τον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη ο Αλίν Τόσκα για τον ΠΑΟΚ

bet365

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (24/8) έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Μπέτις στον ΠΑΟΚ.

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στο Λεγκανές – Σοσιεδάδ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Αλίν Τόσκα, με τη μορφή δανεισμού, από τον ΠΑΟΚ, καθώς από το πρωί της Παρασκευής (24/8) ο 26χρονος διεθνής Ρουμάνος αμυντικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Εντός των επόμενων ωρών ο Τόσκα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βρεθεί στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τις υπογραφές και την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα