Εκτός ο Πέλκας λόγω ίωσης

Εκτός ο Πέλκας λόγω ίωσης

Gazzetta team
Εκτός ο Πέλκας λόγω ίωσης

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας απουσίαζε από την προπόνηση της Πέμπτης (23/8), ενώ στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε για πρώτη φορά ο Μάριο Μπράνκο.

Η απουσία του Δημήτρη Πέλκα, λόγω ίωσης, δε φαίνεται να ανησυχεί και τόσο τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (23/8) βρέθηκε και ο νέος διευθυντής ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος, Μάριο Μπράνκο, ο οποίος γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το παιχνίδι με τη Μπενφίκα μπορεί να περιμένει, τώρα είναι η ώρα του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη Super League με ντεσαβαντάζ δύο βαθμών και γνωρίζει πως πρέπει ν’αποφύγει τα λάθη.

Για το λόγο αυτό ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζητά συνεχώς συγκέντρωση από τους παίκτες του εν όψει του Αστέρα Τρίπολης.Η προπόνηση της Πέμπτης (23.08) αφορούσε την τακτική, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Μοναδική απουσία, αυτή του Δημήτρη Πέλκα , ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση κι έμεινε σπίτι του.

Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε κι ο Μάριο Μπράνκο ο οποίος γνωρίστηκε με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Την Παρασκευή (24.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα