Το «αύριο» κρίνει τις υποθέσεις Σιώπη, Μαρτίνες στον Άρη

Το «αύριο» κρίνει τις υποθέσεις Σιώπη, Μαρτίνες στον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το «αύριο» κρίνει τις υποθέσεις Σιώπη, Μαρτίνες στον Άρη

bet365

Οι επαφές του Άρη για την απόκτηση των Μανώλη Σιώπη, Νικολάς Μαρτίνες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και τις έχει αναλάβει προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Η καταλυτική μέρα θεωρείται η αυριανή(24/8) καθώς προβλέπεται να γίνουν νέες συζητήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Άρης τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τους εκπροσώπους των δύο αθλητών. Στον Άρη ασχολούνται με τις δύο υποθέσεις εδώ και τουλάχιστον 2½ μήνες και παρότι υπήρξαν διαστήματα κατά τα οποία φάνηκε ότι ήταν αδύνατο να συνοδευτούν από επιτυχία, δεν τις εγκατέλειψαν. Κυρίως ο Θόδωρος Καρυπίδης καθώς και οι δύο παίκτες αποτελούν διακαή πόθο του, γνωρίζοντας την ποδοσφαιρική αξία των δύο αθλητών κι έχοντας ασφαλώς πάρει τη συγκατάθεση του Πάκο Ερέρα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ξεκάθαρη άποψη για την ποιότητα του Σιώπη, ενώ έβαλε στην άκρη και τις αρχικές αμφιβολίες που είχε για τον Μαρτίνες.

Είναι σαφές πάντως ότι σε περίπτωση που οι «κίτρινοι» θωρακίσουν τον άξονα της μεσαίας γραμμής με το Σιώπη, αλλά και προσθέσουν ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή με την απόκτηση του Αργεντίνου Μαρτίνες, αυτομάτως θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την αγωνιστική ικανότητά τους. Πάντως, η υπόθεση του Σιώπη παρουσιάζει μεγαλύτερες δυσκολίες καθώς ο αθλητής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και προς αυτήν την κατεύθυνση έγιναν οι συζητήσεις του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Στον Άρη είναι γνώστες των σκέψεων του αθλητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα