Ο Παϊρόζ ήρθε και τα είπε με Αλαφούζο

Ο Παϊρόζ ήρθε και τα είπε με Αλαφούζο

Gazzetta team
Ο Παϊρόζ ήρθε και τα είπε με Αλαφούζο

bet365

Χωρίς να γίνει γνωστό, ο Ταϊλανδός ήρθε στην Αθήνα, είχε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο και θα ξανάρθει την επόμενη εβδομάδα.

Ζήσε τη δράση του Europa League και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Χωρίς να γίνει γνωστό, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έφτασε στην Αθήνα, πριν από λίγες και είχε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο συζητώντας τα επόμενα βήματα για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.

Πλέον μετά και την έκτακτη Γ.Σ που έγινε την Τετάρτη, ο δρόμος έχει ανοίξει και αυτό που απομένει είναι το Ασιατικό Found να βάλει τα χρήματα που το απαιτούνται για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Κάτι που αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα, η οποία είναι πολύ κρίσιμη για το μέλλον του συλλόγου και των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Άλλωστε, μετά από τόσες εβδομάδες αναμονής και αναβολών, αν ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και οι συνεργάτες του έχουν όντως αποφασίσει να πάρουν το “τριφύλλι”, δεν πρέπει να συντρέχει λόγος νέας καθυστέρησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα