Νέο ενδιαφέρον από Ιράν για Χατζισαφί

Νέο ενδιαφέρον από Ιράν για Χατζισαφί

Gazzetta team
Νέο ενδιαφέρον από Ιράν για Χατζισαφί

bet365

Ο Εχσάν Χατζισαφί δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ολυμπιακού και μετά την Σεπαχάν είναι η σειρά της Τράκτορ Σάζι να δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ζήσε τη δράση του Europa League και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο στόχαστρο της Τράκτορ Σάζι βρίσκεται ο Εχσάν Χατζισαφί ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Σύμφωνα με τα ιρανικά ΜΜΕ η ομάδα του Ιράν θέλει να ενισχυθεί με παίκτες πρώτης γραμμής και στο πλαίσιο αυτό έχει χτυπήσει την πόρτα του Χατζισαφί.

Στην Τράκτορ Σάζι αγωνίζονται ήδη οι Μασούντ Σοτζέι, καθώς και οι Ντεσάγκα (διεθνής Ιρανός με θητεία σε Βόλφσμπουργκ και Φούλαμ), όπως και ο Άντονι Στόουκς ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα