ΠΑΟΚ: Ετοιμος και ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Ετοιμος και ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Ετοιμος και ο Ελ Καντουρί

bet365

Ο Βελγομαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που τον άφησε εκτός του πρώτου αγώνα με την Μπενφίκα, συμμετέχοντας κανονικά στη σημερινή προπόνηση.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ομαρ Ελ Καντουρί, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης (22/8) συμμετείχε κανονικά και είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Εκεί, όπου έχουν στρέψει την προσοχή τους οι «ασπρόμαυροι».

«Την ερχόμενη Τετάρτη ο ΠΑΟΚ έχει ραντεβού με την ιστορία του. Έχει μπροστά του 90 λεπτά μάχης με την Μπενφίκα στο γήπεδο της Τούμπας και μία μεγάλη ευκαιρία για να εκπληρώσει το όνειρο της συμμετοχής του στους ομίλους του Champions League. Πριν από αυτό όμως η προτεραιότητα της ομάδας ακούει στο όνομα Αστέρας Τρίπολης», αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Σ’ ότι αφορά την σημερινή προπόνηση:

«Λίγες μόνο ώρες μετά την μάχη της Λισαβόνας παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και σήκωσαν μανίκια ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στον Αστέρα (25.08, 19:15).

Οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν την αναμέτρηση του Ντα Λουζ έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη μέσα από παιχνίδια 6 Vs 2 και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Την Πέμπτη (23.08) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα