Επιμένει ο Παναθηναϊκός για Κόντε

Gazzetta team
Επιμένει ο Παναθηναϊκός για Κόντε

bet365

Παρά τις δυσκολίες για την απόκτηση του Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ, ο Παναθηναϊκός δεν παρατάει την υπόθεση του, ενώ περιμένει και απάντηση από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την οικονομική υπέρβαση.

Παίξε νόμιμα στο καζίνο της Sportingbet.gr! Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στα φρουτάκια. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός για να κάνει δικό του τον Κόντε θα πρέπει να δώσει σχεδόν 900.000 ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα ποσό που είναι υπερβολικά μεγάλο για το «τριφύλλι».

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να ανάψει το πράσινο φως στον Νίκο Νταμπίζα για να προχωρήσει στη μεταγραφή, διαφορετικά θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου επιθετικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νίκος Νταμπίζας είχε νέα επικοινωνία την Τρίτη με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, με τη διαφορά στο οικονομικό να παραμένει αλλά ταυτόχρονα να υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές για συμβιβασμό.

Αλλωστε στον ΠΑΣ είναι η τελευταία τους ευκαιρία να πουλήσουν τον Κόντε και να βγάλουν κέρδος, καθώς το συμβόλαιό του λήγει με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα