Ανακοίνωσε Οριουέλα με αναφορές σε... αρπακτικά ο Απόλλων Σμύρνης!

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Οριουέλα με αναφορές σε... αρπακτικά ο Απόλλων Σμύρνης!

bet365

Την απόκτηση του Ματίας Οριουέλα ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης, σε μια πρωτότυπη αναφορά σε «αρπακτικά» που προσπάθησαν να ακυρώσουν τη μεταγραφή και να «κλέψουν» τον παίκτη!

Πέρασε από «κύματα», ωστόσο τελικά ο Ματίας Οριουέλα είναι παίκτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Η περίπτωσή του έδειξε να «κολλάει» τη Δευτέρα (20/8), ωστόσο τελικά ο σύλλογος κατάφερε να παρακάμψει τα εμπόδια, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το gazzetta.gr.

Στην ανακοίνωσή τους πάντως, οι άνθρωποι του συλλόγοι άφησαν υπονοούμενα, θίγοντας το θέμα έστω και δίχως αναφορές σε πρόσωπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Ματίας Οριουέλα Μπονίνο. Γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1992, αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει παίξει σε Τέμπερλει, Τίγκρε, Εστουδιάντες, Κίλμες και Μορόν. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έφερε στην Ελλάδα ο Απόλλωνας, εξαφανίστηκε για εικοσιτέσερις ώρες από το ξενοδοχείο, άλλα τελικά υπέγραψε στην ομάδα μας κόντρα στη θέληση "αρπακτικών" που προσπαθούν να κάνουν δουλειές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα