Άρης: Επιστροφή και... εκδίκηση! (pics & vids)

Άρης: Επιστροφή και... εκδίκηση! (pics & vids)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Επιστροφή και... εκδίκηση! (pics & vids)

bet365

Ο Άρης επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στη φυσική του θέση, με στόχο να κλείσει οριστικά στο χρονοντούλαπο τις ιστορίας τις μαύρες μέρες και να ζήσει ξανά στιγμές του ένδοξου παρελθόντος.

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στο Λεγκανές – Σοσιεδάδ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τα χρόνια της υπομονής έλαβαν τέλος κι έδωσαν τη σκυτάλη σ’ αυτά της δημιουργίας και της αποκατάστασης. Μετά από μια μαρτυρική τετραετία, ο Άρης επέστρεψε στη φυσική του θέση μέχρι… «τα όνειρά του να πάρουν εκδίκηση», όπως αναφέρει και το μοτό.

Οι «κίτρινοι» δεν έχουν το δικαίωμα να κοιτούν προς τα πίσω (παρά μόνο για παραδειγματισμό και για συνετή οικονομική πολιτική), έχουν την ευθύνη της ουσιαστικής επιστροφής σε πρωταγωνιστικό ρόλο και προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκαν στους προηγούμενους μήνες.

Γενικώς βρίσκονται σε φάση ανασύνταξης και ανάπλασης με απώτερο σκοπό να βάλουν οριστικά και αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όσα τραγικά έζησαν για περίπου 1500 ημέρες.

ΗΡΘΑΝ: Χουλιάν Κουέστα, Φραν Βέλεθ, Άλεξ Μενέντεζ, Μιγκέν Μπάσα, Χαβιέρ Ματίγια, Νικολάς Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Χαμζά Γιουνές, Νικολάς Κολάσο, Θωμάς Ναζλίδης, Γκοτιέ Κλεμέντε, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Χαράλαμπος Σταμπουλίδης

ΕΦΥΓΑΝ: Βαγγέλης Πλατέλλας, Μιχάλης Μπαστακός, Μάρκος Ντούνης, Γιάννης Πασάς, Άρης Λώττας, Πασχάλης Κάσσος, Χρήστος Μπούρμπος, Μπράνισλαβ Νίκιτς, Στέλιος Μαραγκός, Άγγελος Χαντί, Πέτρος Κανακούδης, Νίκος Τσουμάνης, Χουσείν Μουμίν,

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΠΑΚΟ ΕΡΕΡΑ

Ποτέ δεν είναι αργά για… μετανάστευση. Το απέδειξε ο Πάκο Ερέρα ο οποίος στα 64α του χρόνια αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ισπανία (κυρίως τη Segunda Division) για να μετακομίσει στην Ελλάδα. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που εργάζεται εκτός της πατρίδας του καθώς ο Ισπανός ήταν στο επιτελείο του Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ και κατέκτησε το Champions League στον αλησμόνητο τελικό της Κωνσταντινούπολης και στην επική ανατροπή με τη Μίλαν. Ο Άρης είναι ο 15ος διαφορετικός σταθμός στην πολυετή καριέρα του Πάκο Ερέρα.

ΑΣΤΕΡΙ: Διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας (πλην των Ανδρών) ο Μπρούνο Γκάμα δικαιωματικά παίρνει αυτόν τον τίτλο. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, είναι παίκτης ανώτερης ποδοσφαιρικής κλάσης και μένει να φανεί αν θα αντέξει το βάρος της ευθύνης του ηγέτης της ομάδας.

ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝ: Πετύχει κάτι περισσότερο από την εξασφάλιση της θέσης στην πρώτη πεντάδα του Πρωταθλήματος. Κακά τα ψέματα, το καλοκαίρι ο Άρης αγόρασε ποιότητα και δημιουργήθηκε με σκοπό να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Σε περίπτωση όμως που μπει «ανάμεσα» στις ομάδες που διεκδικούν το Πρωτάθλημα, θα είναι υπέρ πετυχημένος.

ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΑΝ… Δεν καταφέρει να πλαισιωθεί στην πρώτη πεντάδα. Το καλοκαίρι έγινε ισχυρή επένδυση, αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές με εμπειρία και υψηλό επίπεδο ικανότητας και το ενδεχόμενο να αποτελέσει ο Άρης μια… μετριότητα θα στοιχειοθετεί αποτυχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα