Συμφωνία Παναθηναϊκού για Βέργο

Συμφωνία Παναθηναϊκού για Βέργο

Νίκος Ρόλλας
Συμφωνία Παναθηναϊκού για Βέργο

bet365

Περνάει ιατρικά στον Παναθηναϊκό ο 22χρονος επιθετικός, με τον Ολυμπιακό να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησής του.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Μετά την επικείμενη απόκτηση του Αργύρη Καμπετσή, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή ενός ακόμη ταλαντούχου Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Νίκο Βέργο, τον οποίο από την αρχή οι “πράσινοι” είχαν βάλει στο στόχαστρο, όμως η υπόθεση “κολλούσε” στο γεγονός οτι ο Ολυμπιακός δεν τον άφηνε ελεύθερο.

Τελικά αυτό έγινε, ο 22χρονος επιθετικός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” και πλέον απομένει να περάσει να περάσει από ιατρικά για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως για να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, οι “ερυθρόλευκοι” κράτησαν ένα ποσοστό μεταπώλησης, ίσο με αυτό που έχουν και οι άλλες ομάδες που ελευθέρωσαν ποδοσφαιριστές που πήρε ο Παναθηναϊκός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα