Απόλλων Σμύρνης: Με στόχο την (γρήγορη) παραμονή

Απόλλων Σμύρνης: Με στόχο την (γρήγορη) παραμονή

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης, μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή και... νέες ιδέες. Ο στόχος δεν αλλάζει ωστόσο: Η παραμονή θα βάλει την υπογραφή για να είναι επιτυχημένη η σεζόν - αν αυτή έρθει και γρήγορα ακόμα καλύτερα.

Κατάφερε πέρυσι να σωθεί και φέτος ο στόχος δεν αλλάζει. Αυτό που αλλάζει είναι ότι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης κι οι συνεργάτες του επιθυμούν να φτιάξουν μια ομάδα που θα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και θα πετύχει το στόχο της παραμονής πολύ πιο γρήγορα απ' ότι πέρυσι.

Ήρθε τεχνικός γερμανικής σχολής, έγιναν προσθήκες από παίκτες που μπορούν να προσθέσουν ποιότητα και φυσικά έγινε το "μπαμ" με Σικαμπάλα.

Το θέμα είναι να... δέσει το γλυκό και να μην υπάρχουν μουρμούρες με το παραμικρό. Ήδη από τα πρώτα φιλικά άρχισα διάφοροι ψίθυροι για κάποιους παίκτες - κι όχι μόνο.

Ήρθαν: Άιλερς, Μάντζιος, Χιλάλ Ελ Χέλβε, Γκίνο , Κόφι Γιεμπόα Σουλτς, Τζανετόπουλος, Τομάς Ζαγκουαρίμπε Μπεντινέλι, Κέβιν Πετσόνι, Τριάδης, Λουίς Σάλσες, Βλάχος, Αστράς, Μασάδο

Έφυγαν: Αλμπάνης, Ζησόπουλος, Παπάζογλου, Χουάρες, Αλίβοντις, Ελμπάζ, Καστιγέχος, Στόουκς, Ανιέτε, Τσόβιτς, Μάατσεν, Μενδρινός, Μπαρτολίνι, Ντεβέσα, Τσουκαλάς, Σιατραβάνης

Προπονητής: Ο 42χρονος Γάλλος Βαλεριέν Ισμαέλ με θητεία ως παίκτης μεταξύ άλλων σε Βέρντερ, Μπάγερν και πρώην προπονητής της Βόλφσμπουργκ είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκαν στον Απόλλωνα για να.. χτίσει μια ομάδα όπου θα σωθεί πολύ πιο άνετα φέτος σε σχέση με την περσινή χρονιά. Γενικότερα η "υπομονή" είναι μια λέξη που δεν χαρακτηρίζει τους διοικούντες την ομάδα κι η αλήθεια είναι ότι από τα φιλικά φάνηκε ότι θα πρέπει να την μάθουν άπαντες στην Ριζούπολη. Μια νέα ομάδα χρειάζεται μπόλικη από δαύτη αλά κι από στοχευμένες κινήσεις.

Αστέρι: Ο Σικαμπάλα είναι το... μπαμ που έψαχναν οι άνθρωποι της ομάδας. Η μεταγραφή του Αιγύπτιου πέρασε από... 1.000 κύματα αλλά τελικά επετεύχθη. Αναμένεται να τους... μάθει λίγη μπάλα και να δείξει τον καλό του χαρακτήρα. Κυριολεκτικά, μιας και το ταλέντο του είναι αδιαπραγμάτευτο. Το ερωτηματικό είναι η νοοτροπία του - αυτή που του στέρησε και μια λαμπρή καριέρα.

Θα πανηγυρίσει αν: Στόχος είναι να σωθεί η ομάδα. Μπορεί να θέλουν άπαντες να μην φτάσουν στο παρά πέντε για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν μια ομάδα είναι εντελώς νέα ακόμα και έτσι να έρθει η παραμονή, η χρονιά θα θεωρείται επιτυχημένη.

Θα αποτύχει αν: Ε, καταλαβαίνετε πως σε περίπτωση υποβιβασμού η αποτυχία θα γραφτεί με τεράστια γράμματα στα πέριξ της Ριζούπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα